O meni

Mama iz magareće klupe

photo credit by: Robert Getel

Moje ime je Milena Kostić i ja sam Mama iz magareće klupe.

Kad sam bila mama zamišljala sam se kao nastavnica matematike, sa ličnom bibliotekom od nekoliko hiljada knjiga i sa petoro dece.

Danas sam nastavnica samo svojoj deci, a koje imam, ipak na svoje iznenađenje, četvoro. Knjige su sastavni deo našeg života, jer jednoj introvertnoj osobi, kao meni, predstavljaju pomalo pluća kroz koja dišem.

Učenje je veoma bitan deo mog života, što radi ličnog unapređenja i zadovoljstva, što radi držanja različitih edukativnih programa i radionica.

Rođenje dece je pokrenulo neke stare emocije i strahove i, stalno u težnji da „ne budem kao moji matorci“ preispitujem sebe i težim da odnos sa njima održavam što kvalitetnije mogu.

Mama sam trenutno 24/7, ali to ne znači da je moj identitet samo to. Čini mi se, jednostavno, da sam tek kroz tu ulogu počela sebe bolje da upoznajem, i kao ličnost i koje su mi mogućnosti i granice.

Na tom putu nastao je blog Mama iz magareće klupe. Pomalo dnevnik mog roditeljskog puta i lutanja, često je previše otvoren i surov u prikazu istog. Ali to sam ja, bez šminkanja i poetskog ulepšavanja.

Ponekad sam samo revoltirana. Mrzim nepravdu. Nepopravljivi sam optimista.

Sebe vidim kao nekog ko ostvaruje sve što zamisli. I kao nekog ko će odgajiti decu koja ostvaruju sve što zamisle.

Volonterizam i aktivizam su važni u mom životu, a trenutno sam najviše tome posvećena kroz rad u Savetovalištu za dojenje Udruženja Roditelj kao vršnjačka savetnica za dojenje.

Pored ovog bloga, pišem tekstove za nekoliko portala, što u vidu bloga, što kao stručni saradnik – savetnica za dojenje.

Ako mislite da možemo da sarađujemo, ako želite da razmenimo banere ili da se reklamirate na mom sajtu, javite se. Rado se odazivam saradnji.

Takođe, rada sam da čujem mišljenja, sugestije, predloge, pa slobodno pišite.

Čitamo se! :)

 

 

Uslovi korišćenja:

Svi tekstovi na ovom blogu  zaštićeni su Creative Commons Licencom (srp., eng.).

Sav sadržaj na blogu (tekstovi i fotografije) predstavlja moje autorsko delo, osim ako nije drugačije naznačeno. Zabranjeno je koristiti fotografije u bilo koje svrhe bez moje izričite pismene saglasnosti. Tekstove ukoliko su preuzeti, u celosti ili deo, potrebno je obavezno potpisati koji je izvor i staviti povratni živi link ka istom (originalnom) tekstu na mojoj stranici.

Na primer: Mama iz magareće klupe, a ne: Mama iz magareće klupe.

Zadržavam pravo da ne objavljujem komentare u kojima postoji govor mržnje ili vređanja mene i drugih korisnika ovog bloga.

 

Podeli!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

One Comment

Leave a Reply

Prikaži opcije deljenja
Sakrij opcije deljenja