Rođendan u znaku Spajdermena

Kao da sam juče pisala da je najstarije čeljade napunilo čak 5 godina, a eto ga i švrća za njom veselo odskakuta u svoju šestu.

Kako to i “priliči” jednom petogodišnjaku, ideja za rođendan je imao mnoštvo. I predomišljanja za isti još puta 5.

Te hoće da je tema jedno, pa drugo, pa treće, pa prvo, a mene hvatala muka pri pomisli da pravim nešto prateće (jer sam od onih, da, koje hoće da im sve bude nezaboravno).

I na kraju uhvatih se jednog popodneva za ideju da tema rođendana bude Spajdermen (i tvrdoglavo i hrabro sam odolevala izmenama toga).

Prva stvar koja se rešavala je bila torta. Pregledala sam more slika na internetu, i shvatila da manje komplikovana može biti efikasnija.

torta

E, kad sam to rešila, bacila sam se na istraživanje ideja kako počastiti drugare u vrtiću. Da je zanimljivo i da je u temi, jel, Spajdermena.

Izbor je pao na Spajdermen teglice sa plastelinom o kojima sam pisala u prethodnom tekstu.

Kad imaš muško dete i slaviš mu rođendan. #birthday #birthdaypartyideas #boys #spiderman #craft #playdoh #homemade

A post shared by Милена Костић (@mamaizmagareceklupe) on

 

Pored ovih teglica, odštampala sam mnoštvo bojanki sa ovom temom (samo u pretraživač ukucajte Spiderman colouring pages free i dobićete da birate satima).

Naravno, ne morate se zaustaviti na ovome. Mogu se naći za besplatnu štampu kape, pozivnice, etikete, medalje, kartonske kutije za mafine, kokice,… Jedno od tih mesta je ovo.

Poklon u ovakvoj prilici je morao biti prateći. Stoga sam jednog divnog, jedinstvenog Spajdermena, poručila od Jovane i njenog sveta šarenila i ona mi ga je isheklala za tili čas. On je sada jedan od čuvara sna malog slavljenika.

spajdermen_lutka

I na kraju, zar je moglo proći bez prerušavanja, bar šminkom u Spajdermena?

Naravno da ne!

P.S. Šta kažete za čarape? I vama se sviđaju? Znala sam!

rođendan

Podeli!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.