Superheroji samo jednom pune 4 godine

Prođe ceo mesec, a nikako da stignem da jedan blog-post posvetim srednjem detetu. Valjda je to sudbina tih srednjih – stariji i mlađi uvek nekako imaju primat.

Pa evo da isperem savest, da pokažem delić naše proslave velikog 4. rođendana.

Ovo je inače onaj rođendan prekretnica – prvi kad su potpuno svesni da je sva ta halabuka oko njih, da su jako bitni (najbitniji!).

I počinju velike želje, čemu da budu posvećene proslave.

A naša je imala motiv Supermena. Da, da, onog “jako superheroja što sve pobeđuje, a ume i da leti”.

Stoga se mama potrudila da i par detalja osmisli u tom stilu. (Volela bih da sam spretnija i sa više vremena bila, al’ slavljenik je bio zadovoljan, a to onda umanjuje osećaj da je moglo biti bolje.)

Prvo na red je došao “outfit”. Razmišljala sam se o kostimu (dal kupiti ili iznajmiti), al’ kako se slavljenik još uvek ne oseća prijatno pri maskiranju, rešili smo to mnogo jednostavnije.

Jedna obična pamučna majica sa logom Supermena i jedan crveni plaš sašiven za pola sata i, voala, eto ga mini superheroj.

Sledeće na redu je bila, naravno, slavljenička torta. Motiv isti – logo Supermena, a ukus božanstveno bananastična.

Drugare smo, kako sam već pisala, častili pravim superherojskim paketićima. I pride odštampali jedan opasan broj primeraka listova za bojenje. Naravno, sa ovim motivom, šta drugo? (ako želite i vi, samo ukucajte u pretraživač Supermen free printables i imaćete mnoštvo mogućnosti).

 

Podeli!

2 comments

    1. Da. Sem što se to buduće „drugo srednje” baš ne da, teško da će biti pravo srednje dete. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.